Politika

Demokrate: Izgraditi Bar kao moderan, prosperitetan i razvijen grad

U sklopu uspješne kampanje “od vrata do vrata” na teritoriji Opštine Bar, Demokratska Crna Gora organizovala je još jedan u nizu sastanaka sa novim članovima i simpatizerima, koji su imali priliku da iznesu svoje stavove o dosadašnjem radu i akcijama Demokrata u Baru, ali i da iznesu mišljenje o budućem djelovanju Demokratske Crne Gore, saopšteno je iz te stranke.
Demokrate: Izgraditi Bar kao moderan, prosperitetan i razvijen grad
Portal AnalitikaIzvor

Sastanku je, kako navode, prisustvovao veliki broj Baranki i Barana, koji su na ovaj način poklonili povjerenje Demokratama zbog vizije koju imaju, vrijednostima koje baštine  i promovišu i ciljeva koji su naznačeni u Programu, a koji su imali samo riječi hvale za volontere, Mlade Demokrate, koje su Barani ljubazno ugostili u svojim domovima.

- Predsjednik i generalni sekretar Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić i Boris Bogdanović, pocrtali su riješenost Demokrata da se izdignu iznad vještački produkovanih podjela i da vrate povjerenje u politiku i u političare, koje su Barani, zahvaljujući obijesti lokalnih funkcionera DPS-a, polako gubili. Značajna posjećenost ovog sastanka svjedoči da se cilj Demokratske Crne Gore o pomirenju i pobjedama, kao i o vraćanju vjere u političare, polako ostvaruje. Veliki broj novih članskih karata pokazuje da su Barani spremni da svoje povjerenje daju Demokratama – nekompromitovanim i savjesnim ljudima, koji će konačno pobijediti pošast zvanu DPS, a koji će predano i odgovorno raditi na vraćanju sjaja Baru, na pružanju svima jednakih šansi za zaposlenje, napredovanje i uspjeh u skladu sa njihovim sposobnostima. Istovremeno, Demokrate na sebe preuzimaju dužnost da izgrade Bar kao moderan, prosperitetan i razvijen grad,  gdje će se skrasiti ljudi svih vjera i nacija, različitih političkih uvjerenja i da učine Bar nezaobilaznom turističkom destinacijom – navodi se u saopštenju.

Portal Analitika