Politika

Krivokapić čestitao Milanoviću: Snažan SDP Hrvatske podsticaj našoj familiji

Predsjednik Socijaldemokratske partije Ranko Krivokapić čestitao je hrvatskom kolegi Zoranu Milanoviću ponovni izbor na funkciju SDP Hrvatske.
Krivokapić čestitao Milanoviću: Snažan SDP Hrvatske podsticaj našoj familiji
Portal AnalitikaIzvor

"Čestitam ti ponovni, četvrti po redu, izbor na funkciju predsjednika SDP Hrvatske. Uvjeren sam da ćeš snagom vizije koju imaš a kojom si svih ovih godina davao pečat politici hrvatskih socijaldemokrata, nastaviti da izgrađuješ moderan i još snažniji SDP, a time i doprinijeti snažnijoj i prosperitetnijoj Hrvatskoj. Snažan SDP Hrvatske je podsticaj posebno našoj regionalnoj socijaldemokratskoj familiji da, uz pomoć evropskih siocijalista kojima pripadamo, nastavimo da gradimo društva solidarnosti, vladavine prava, održivog ekonomskog razvoja. Društva koja će imati svoje humano lice , u čijem središtu će biti građanin,  njegova prava i dignitet, a ne pohlepa privilegovane i odabrane klase lišene društvene i javne odgovornosti", naveo je Krivokapić.

Uvjeren je da će, svjesni svega što ih spaja i upućuje jedne na druge, nastaviti i još više unaprijediti međupartijsku saradnju kao i saradnju između bratskih partija regiona.

"Na istinsku socijaldemokratiju se na ovim prostorima atakovalo, kako u sumornim ratnim vremenima, tako i danas u našim tranzicionim postratnim društvima, u kojima su kriminalce rata zamijenili akteri organizovanog kriminala i korpucije. Pobijedili smo zajednički zlo devedesetih, pobijedićemo zajedno i u ovom današnjem, ne manje izazovnom vremenu", zaključio je Krivokapić.

cdm

Portal Analitika