Zabava

Šarliz TERON: Malo je falilo da se pobijem sa Tom Hardijem

Holivudska glumica Šarliz Teron, maestralno je odigrala ulogu jednoruke ratnice Furiose u prošlogodišnjem hit filmu "Pobješnjeli Maks - autoput straha", a sada je lijepa glumica podijelila i jednu anegdotu sa višemjesečnog snimanja u pustinjama Nambije.
Šarliz TERON: Malo je falilo da se pobijem sa Tom Hardijem
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Tako je Šarliz otkrila da je sin Džekson pratio na snimanju filma, ali i da je vrijeme uglavnom provodila sa muškim dijelom filmske ekipe.

Kolegu Nikolasa Holta čak je naučila i da štrika, a on joj je zauzvrat napravio mnogo šalova.

Međutim, Šarliz nikako nije mogla da nađe zajednički jezik sa kolegom Tomom Hardijem.

sarlizzz

- Svađali smo se skoro svakog dana. Možda je upravo zbog toga film ovako dobro ispao. Čula sam da se ranije nije tako ponašao sa ostalim kolegama i da svi nose lijepa iskustva. Oboje smo snažne ličnosti, nezavisne, ne damo na sebe… Da je sve između nas bilo idealno, sigurna sam da bi film na kraju bio deset puta gori. Malo je nedostajalo da se pobijemo već prvog dana kad smo se upoznali. Ali, ako ste gledali "Pobiješnjelog Maksa", sjećate se da je takva bila i naša prva zajednička scena. Nijesmo morali da glumimo. Bez obzira na neprestane sukobe, imali smo mnogo povjerenja jedno u drugo - otkrila je Šarliz.

Portal Analitika