Region

VUČIĆ: Bombu su bacili Srbi

Srpski premijer Aleksandar Vučić potvrdio je danas da su bombu na sportsku halu u Zubinom Potok bacili Srbi i poručio im - da će se boriti i za njih i njihove porodice, te da im želi da budu srećniji i zadovoljniji nego danas, prenosi beogradski Blic.
VUČIĆ: Bombu su bacili Srbi
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Vučić je rekao da svi u Zubinom Potoku otprilike znaju kako i iz koje "kuhinje" su došli i bomba i rafali, ali da je ponosan što im danas niko nije pomenuo ime.

"Moj odgovor tim našim Srbima koji su na takav način željeli da me dočekaju je - neka vam je Bogom prosto, boriću se i za vas i vaše porodice da živite na svojim ognjištima i da budete srećni i zadovoljniji nego danas", rekao je Vučić na predizbornoj konvenciji SNS u Zubinom Potoku.

Vučić je rekao da više ni riječ neće reći o tome.

"I poslije bombe i rafala nijesmo ih pomenuli nijednom rječju, ime im nijesmo izgovorili, jer hoćemo ujedinjenu Srbiju, Srbiju protiv mržnje, a ne Srbuju mržnje, hoćemo Srbiju jedinstva i pobjede", rekao je Vučić.

On je od prisutnih zatražio veliki aplauz za ujedinjenu Srbiju i srpski narod i poželio im sve najbolje.

Konvencija se održava u sportskoj hali na koju je jutros oko 3 sata bačena eksplozivna naprava i pucano iz automatskog oružja. U eksploziji je oštećen putnički automobil koji je bio parkiran u blizini, a pukla su i neka stakla na hali, ali nije bilo povrijeđenih.

Blic.rs 

Portal Analitika