Fudbal

TAJMS: Dopingovani fudbaleri Arsenala, Čelsija i Lestera!

Veliki skandal prijeti da uzdrma ostrvski fudbal narednih dana.
TAJMS: Dopingovani fudbaleri Arsenala, Čelsija i Lestera!
Portal AnalitikaIzvor

Njegov početak uslijediće sjutra ujutru kada će se na kioscima širom Engleske pojaviti neđeljno izdanje Tajmsa koje donosi ekskluzivne tvrdnje jednog britanskog ljekara koji otkriva da je pomagao u dopingu brojnim sportistima kako u domovini tako i u inostranstvu.

Ljekar tvrdi da je učestvovao u dopingu čak 150 vrhunskih sportista iz različitih sportova, a posebno se u prvi plan ističu fudbaleri iz Premijer lige. Prema navodima lista i doktora, doping sredstva su koristili fudbaleri Arsenala, Čelsija, Lestera i Birmingema.

Za sada nije poznato koji su igrači ovih timova umiješani u cio skandal i da li su uopšte i dalje aktivni, čak i da li su ti navodi istiniti. Ipak, kako se jasno u tekstu provlače imena Arsenala, Čelsija i posebno Lestera, izgleda da im je samim tekstom već nanesena ogromna šteta, pa im je i reputacija ozbiljno dovedena u pitanje.

Doping skandal će sigurno uzdrmati svijet sporta, posebno u svijetlu nedavnog skandala oko dopingovanja teniserke Marije Šarapove, koji je bilo veliki udarac za sport. Dosta glasina već sada kruži na socijalnim mrežama pa se mnogi nadaju da će istina oko cijele ove priče brzo isplivati na vidjelo. 

(mozzartsport.com)

Portal Analitika