Fudbal

Zidan: Malo je onih koji mogu da urade ovo

Prekinuta je Barselonina serija od 39 utakmica bez poraza. Zinedin Zidan može da bude prezadovoljan trenerskim debijem na klupi Reala protiv najvećeg rivala.
Zidan: Malo je onih koji mogu da urade ovo
Portal AnalitikaIzvor

“Zadovoljan sam… Ne samo zbog rezultata. Malo je timova koji mogu da dođu ovdje i pobijede. A mi smo uspjeli. Patili smo u prvom poluvremenu, ali to je normalno jer je ovo teško gostovanje i na kraju moram da budem ponosan na moje igrače”, rekao je Zidan poslije meča.

Da li ovo može da bude prekretnica u sezoni za Real Madrid i utakmica koja bi lansirala Madriđane u dobru seriju i eventualno do trofeja u Ligi šampiona?

“Iz psihološkog ugla je jako važno što smo pobijedili ovdje. Pogotovo pred Ligu šampiona. Ipak, ista su mi razmišljanja kao prije početka utakmice. Znamo da nam predstoji još napornog rada. Lijepo je što smo pobijedili u derbiju, ali to su samo tri boda. Kasnimo sedam bodova i ostaje nam da samo razmišljamo o sljedećoj utakmici. Prvo ćemo da razmišljamo o Ligi šampiona, a potom o sljedećem meču u Primeri. Samo korak po korak. I vidjećemo đe će nas to dovesti. Prvo moramo da prestignemo Atletiko koji je ispred nas.”

Zidanu nije jasno zašto Geretu Bejlu nije priznat gol.

“Ne znam zašto je poništen. Mislim da je gol bio regularan.”

Portal Analitika