Rukomet

NEAGU: Ima dosta prostora za napredak

Kristina Neagu kazala je da ima dosta prostora za napredak u igri našeg tima i da u ”Morači” treba završiti posao, kako bi se izborilo treće uzastopno učešće na finalnom turniru.
NEAGU: Ima dosta prostora za napredak
Portal AnalitikaIzvor

– Zadovoljna sam sa prednošću koju imamo uoči revanša pred našim navijačima, ali sigurna sam da ima dosta prostora za napredak u našoj igri. Detaljno ćemo analizirati sve segmente naše igre, a naročito izdanje u odbrani, jer je to naše najjače oružje. Baja Mare u revanšu nema pritiska, a naša želja je da odigramo bolje i da se plasiramo na finalni turnir. Nadam se da će ”Morača” biti ispunjena do posljednjeg mjesta jer je to naša posljednja utakmica na domaćem terenu u Ligi šampiona ove sezone – kazala je Neagu, koja je dugo nakon meča ostala na terenu kako bi izašla u susret brojnim fanovima koji su tražili sliku ili autogram od najbolje igračice planete.

Revanš je na programu 10. aprila u Podgorici. Bolji iz dvomeča Budućnosti i Baja Marea izboriće plasman na finalni turnir, koji će 7. i 8. maja biti odigran u Budimpešti.

Portal Analitika