Odbojka

PLEJ-OF: Budućnost Capital plaza i Jedinstvo sjutra za finale

Odbojkaši Budućnost Capital Plaze i bjelopoljskog Jedinstva odigraće sjutra u Podgorici odlučujući, treći meč polufinala plej-ofa prvenstva Crne Gore.
PLEJ-OF: Budućnost Capital plaza i Jedinstvo sjutra za finale
Portal AnalitikaIzvor

Jedinstvo je prvi duel u Podgorici dobilo 3:2, dok je Budućnost Capital Plaza slavila u Bijelom Polju 3:1 i izjednačila rezultat u seriji na 1:1. Bolji iz sjutrašnjeg duela izboriće plasman u finale.

Trener podgoričkog tima, Zoran Vukčević, kazao je da se u prethodna dva meča vidjelo da domaći teren ne predstavlja prednost, navodeći da će finalistu odlučiti veća želja i manji broj grešaka. 

"Vjerujem da je igra, želja i poštovanje dogovora dobar recept i za sljedeći meč. Nadam se samo da će se ekipi pridružiti Bojan Radović i Miodrag Jelić, koji su zbog gripa van trenažnog procesa, još od prošlog meča", kazao je Vukčević.

Trener Jedinstva Darko Prebiračević, kazao je da je i pored poraza pred svojim navijačima optimista i da vjeruje u finale.

"Bez obzira što smo u srijedu poraženi na svom terenu i što smo propustili lijepu priliku da se u jednom prelijepom ambijentu plasiramo u finale, optimista sam. Negdje smo u projekcijama prije polufinalne serije i mislili da je najrealnije da se igra majstorica, tako da ćemo u Podgoricu poći da pobijedimo i mislim da je moja ekipa spremna za tako nešto", rekao je Prebiračević.

Nedjeljna utakmica u sali Medicinske škole počeće u 19 sati. Plasman u finale ranije je izborila Budvanska rivijera, koja je u dva meča bila bolja od Volej stara.

Mina

Portal Analitika