Fudbal

Atletiko nudi doživotne ugovore Grizmanu i Saulu Njigezu

Na “Visente Kalderonu” sada su riješili da pokažu da su prevazišli teška vremena i postali toliko moćni da više ne moraju da prodaju igrače. Konkretan dokaz: Atletiko je Antoanu Grizmanu i Saulu Njiguezu ponudio doživotne ugovore!
Atletiko nudi doživotne ugovore Grizmanu i Saulu Njigezu
Portal AnalitikaIzvor

Tako bar tvrdi madridski As, koji iz dana u dan prati pregovore u vezi sa produžetkom ugovora za dvojicu fudbalera. Obojicu bi mnogi željeli da vide u svojim redovima, ali sada je i Atletiko u poziciji da plati kvalitet.

Uostalom, nije slučajan baš Grizmanov odgovor na pitanje francuskih novinara poslije pobjede nad Holandijom (3:2) prošlog petka. Pitanje je bilo kada će u veći klub?

“Pa ja sam već u jednom od pet najvećih klubova Evrope”, uzvratio je Grizman.

Sigurno je da je pretjerao, ali Atletiko je na dobrom putu da se umiješa u sam krem. Na samom vrhu je, ipak, Real kome Atletikova klauzula od 60.000.000 eura za Grizmanovu slobodu ne predstavlja problem. Baš zato pregovori o novom ugovoru. Obeštećenje bi u tom slučaju prebacilo granicu od 100.000.000 eura.

Kad je Saul Njiguez u pitanju, on je u januaru bio na pragu selidbe u Arsenal, ali je Tijago slomio nogu, pa je mlađi kolega morao da ostane. I oduševio je, a pritom je osvjedočeni navijač Atletik, pa se navijači uzdaju i u njegovu vjernost. Njegova sloboda, pak, trenutno košta 45.000.000 eura. Kao i Grizman, ima ugovor do 2020. godine.

As navodi da su obojica voljni da ostanu. A na ljeto - Atletiko napada devetku. Jedva čekamo, jer rijetko greši kad je to mjesto u pitanju.

(mozzartsport)

Portal Analitika