Fudbal

Van Gal: Ne znam da li ću izgubiti posao u Junajtedu

Žoze Murinjo je u očima većine fudbalskih zaljubljenika već trener Mančester Junajteda za sljedeću sezonu, ali Luj Van Gal ne odustaje od svoje filozofije.
Van Gal: Ne znam da li ću izgubiti posao u Junajtedu
Portal AnalitikaIzvor

On u razgovoru za Skaj sport ističe da postoje šanse i da ostane i da ode iz Junajteda, ali da će o tome odlučivati utakmice do kraja sezone.

"Ne mogu da vam kažem da li ću ostati na klupi ukoliko ne budemo među prva četiri tima na tabeli. Vrh kluba treba da pogleda rezultate na kraju sezone i donese sud. Sada to ne mogu da predvidim jer još ne baratam činjenicama. To je najvažnije. Sve ćemo znati u maju, da li ima titula i da li smo izborili mjesto koje vodi u Ligu šampiona", kaže Van Gal koji u prevedenom značenju smatra da bi dolaskom među četiri u Premijer ligi bio blizu ostanka na klupi Đavola.

Holanđanin je istakao da mu znači podrška ljudi u klubu i da je svjestan šta se od njega traži.

"Veoma su važne i okolnosti u kojima sam radio ove godine. Ja sam racionalna osoba. Znam da menadžer Mančester Junajteda mora nešto da osvoji, ali dalje radim na tome. Ne znam da li ću izgubiti posao ako ne budemo među prva četiri tima jer ne znam kako će se završiti narednih osam mečeva u sezoni", istakao je Van Gal.

Portal Analitika