Ostalo

Mercedes bez kunkurencije u Bahreinu na prvim treninzima

Vozači Mercedesa nastavljaju da dominiraju u Formuli 1, obilježili su i treninge za Veliku nagradu Bahreina koja je na programu u neđelju.
Mercedes bez kunkurencije u Bahreinu na prvim treninzima
Portal AnalitikaIzvor

Njemac Niko Rozberg je oba puta bio ispred branioca titule Luisa Hamiltona, bez prijetnje od ostalih vozača. Na prvom treningu su ih najbolje pratili Kimi Raikonen i Danijel Rikardo, a na drugom Dženson Baton i Maks Ferstapen.

Glavni rival Mercedesa ove sezone Ferari se nije proslavio, a Sebastijan Fetel je ranije završio drugi trening zbog problema sa zadnjim lijevim pneumatikom. 

Treći trening na programu je u subotu od 14. Kvalifikacije su zakazane tri sata kasnije, dok trka za Veliku nagradu Bahreina startuje u neđelju u 17 časova po našem vremenu. 

I trening: Rozberg, Hamilton, Raikonen, Rikardo, Kvjat, Hilkenberg, Sajns, Ferstapen, Grožan, Masa, Fetel, Botas, Gutijeres, Baton, Magnusen, Erikson, Verlajn, Vandorn, Nasr, Palmer, Selis, Harjanto 

II trening: Rozberg, Hamilton, Baton, Ferstapen, Raikonen, Fetel, Kvjat, Botas, Rikardo, Masa, Vandorn, Gutijeres, Sajns, Grožan, Peres, Magnusen, Hilkenberg, Palmer, Verlajn, Erikson, Nasr, Harjanto.

Portal Analitika