Politika

Marović: Socijaldemokrate nosioci građanske politike u Tivtu

Osnovni razlog zbog kojeg sam na listi ,,Socijaldemokrate - Ivan Brajović, stabilno i dosljedno za Tivat“ su ljudi koji su i u teškim devedesetim bili na braniku građanske države i što su bili stub održavanja mirnog suživota svih nacionalnih manjina - rekao je odbornički kandidat Socijaldemokrata Mato Marović.
Marović: Socijaldemokrate nosioci građanske politike u Tivtu
Portal AnalitikaIzvor

Marović dodaje da su takvo opredjeljenje prepoznali građani Tivta i da SD uživa veliku podršku i hrvatske manjine, koja je, kako kaže, u najbitnijim vremenima za noviju crnogorsku istoriju bila na visini zadatka. On smatra i  da je vrijeme za građansku politiku baziranu na integraciji svakoga građanina u život ovog grada.

,,Tivćani dobro poznaju moj rad i zalaganje u prethodnom periodu za prava građana kojima je zemlja oduzeta krajem pedesetih godina, a svoju borbu za ostvarivanje tog prava ćemo, siguran sam, ostvariti”, zaključio je Marović.

Marović je nekada bio osnivač i nosilac političke borbe hrvatske manjine, a svojim umjerenim djelovanjem bitno je doprinio izgradnji i afirmacijji prava svih nacionalnih manjina.

Portal Analitika