Košarka

Radonjić: Riješićemo ovo u Zagrebu

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić sportski je priznao da je Darušafaka bila mnogo bolji tim. Ipak, on je dodao da je na igru crveno-bijelih uticao težak period i duga putovanja.
Radonjić: Riješićemo ovo u Zagrebu
Portal AnalitikaIzvor

Takođe, Radonjić je istakao da crveno-bijeli imaju snage da sve riješe u Zagrebu.

„Bili su bolji od nas. Mi smo krenuli u meč dobro, imali smo dobre stvari u odbrani i napadu. Nijesmo to valorizovali i ekipa Darušafake se podigla. Kada je trebalo da napravimo prednost nijesmo to iskoristili. Pokušavali smo da se podignemo u oba pravca, ali smo brzo padali. Gubili smo lopte koje bi mogle da se okarakterišu kao neiskustvo. Radili smo stvari koje nijesu posljedica njihove dobre odbrane. Ostaje nam da se pripremimo za Cedevitu i da riješimo to“,poručio je Radonjić.

On nije želio da upire prst krivice ka igračima. Mada je, između redova, istakao da su mnogi odigrali ispod svakog nivou. Takođe crveno-bijeli nijesu imali raspoloženog igrača.

„Ostavio je traga period bez treninga. Euroligu smo odigrali sjajno do sada, idemo da se spremimo za Cedevitu i da tamo odigramo kako znamo. Svi su bili u procesu netreniranja. Na svima je to ostavilo traga. Ukazivao sam na oprez, ne da bi pripremamo alibi. Probali smo sve da izgleda drugačije, ali... Imali smo mnogo igrača koji su odigrali ispod nivoa iz ove sezone. Dobili su dodatnu stabilnost... Oni su uzeli meč, a mi smo ispali“, jasan je Radonjić.

Portal Analitika