Društvo

EPCG: I danas isključenja struje

Djelovi više crnogorskih opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.
EPCG: I danas isključenja struje
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivanja brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Podgorici će brojila biti ugrađivana u Trafo reonu „Masline 8“ – u ulicama Mila Peruničića, Peke Pavlovića, dijelu ulice Nikole Đurkovića, dijelu ulice Jovana Ćetkovića i u naselju oko servisa Rašović.

U Danilovgradu će brojila dobiti potrošači iz Sladojevog Kopita, a u Budvi Buljarica.

Na području ulcinjske opštine brojila će biti ugrađivana u Lakičevića, Bijeloj Gori, 26. novembra i Bulevaru Maršala Tita.

U Kotoru će brojila dobiti Radanovići, Pobrđe i Prijeradi. U Podgorici će zbog radova, od devet do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostati dio Stare Zlatice.

Bez struje će od osam sati i 30 minuta do 16 sati ostati ulice Spasa Nikolića, Petra Prlje i Save Lubarde.

Od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće ulice Petra Lubarde, Stefana Mitrova Ljubiše i dio ulice Crnojevića.

U Baru će bez struje od 12 do 13 sati, ostati Deponija Možura, a od 13 do 14 naselje Dubrava iznad glavne magistrale Bar-Ulcinj.

Struju neće imati ni dio Dobre vode, Alkovića brijeg, Brkanovići, Pečurice, Grdovići, Agroeksport, Velje selo, Kunje, Karastani, Duške, Gorana, Nikezići, Metanovići i Kovačevići, od 11 do 12 sati.

Na području Berana, u od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači dijela naselja Luge 4-Strelište.

U Rožajama će bez struje od deset do 15 sati ostati potrošači na području Crnokrpe.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika