Politika

Tivat: Bošković predložio izmjenu dnevnog reda Skupštine

Predsjednik Skupštine Opštine Tivat, Krsto Bošković, uputio je danas pismo parlamentarnim partijama u aktuelnom sazivu Skupštine i predsjedniku Opštine Ivanu Novoselu u kojem je predložio da se izmijeni redosljed dnevnog reda na sjednici Skupštine koja je zakazana za sjutra.
Tivat: Bošković predložio izmjenu dnevnog reda Skupštine
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saopštenju, tim izmjenama bi kao prioritetne tačke bile stavljene one čije je donošenje od izuzetne važnosti za građane Tivta, pogotovo uzimajući u obzir da će sljedeća radna sjednica lokalnog parlamenta biti održana tek krajem maja mjeseca.

"Dakle, tačke koje bi bile prioritne bi se raspravljale na samom početku sjednice, a ukoliko neko ne želi da prisustvuje sjednici zbog političkih razloga, to može uraditi po izglasavanju tih tačaka.

Odluke koje su prioritne se odnose na izmjenu naknade za komunalno opremanje komunalnog zemljišta, odluka kojom je predviđeno smanjenje poreza na nepokretnost, odluka o komunalnom redu, odluka o izmjenama DUP-a "Golf i Donji Radovići zapad" i nekoliko drugih, za svakodnevni život veoma bitnih odluka", objašnjava on.

Kako zaključuje, “na ovaj načim bi svi pokazali da su nam interesi Tivta i njegovih građana na prvom mjestu, a da za politička nadmetanja možemo koristiti aktulelnu predizbornu kampanju u našem gradu”.

Portal Analitika