Fudbal

Kinezi nude Zlatanu 70.000.000 eura!

Nakon isteka ugovora sa Svecima, po svemu sudeći gledaćemo Zlatana Ibrahimovića u nekon drugom velikom evropskom klubu.
Kinezi nude Zlatanu 70.000.000 eura!
Portal AnalitikaIzvor

"Zlatan je kao Bred Pit u ulozi Bendžamina Batona, momka koji svakim danom postaje sve mlađi. Njegova budućnost? To će biti poseban izbor", rekao je menadžer Mino Rajola za Gazetu.

Mnogi velikani su odavno stali u red za Zlatana Ibrahimovića, a priča se i o tome da je iz Kine stigla nevjerovatna ponuda od 70.000.000 eura. Posebno interesantno Rajola je pričao o italijanskim velikanima.

"Svi klubovi u Italiji ga žele, uključujući i Napoli, ali su oni bolji u pravljenju filmova. Inter je takođe zainteresovan, ali Tohirovi planovi nisu baš jasni. Milan više misli na publicitet, oni bi morali da dovedu tri ili četiri pojačanja kako bi ponovo postali konkurentni. Bilo je ponuda sa svih kontinenata, ne mogu da vam dam tačan podatak, ali govorimo o velikim sumama kada je Kina u pitanju. Svi veliki klubovi u Engleskoj su takođe zainteresovani, izuzev Mančester Sitija, đe je Gvardiola".

Ostanak u Parizu djeluje kao prilično nerealna opcija, ali Sveci ne odustaju od pregovora.

"U Pari Sen Žermenu čine sve da nas ubijede da obnovimo ugovor. Moram da kažem da je to i dalje jedna od opcija", dodao je Rajola.

Portal Analitika