Podgorica

STIJEPOVIĆ: Uskoro gradnja Doma starih, Gradskog pozorišta i vrtića na Starom aerodromu

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović sa saradnicima, obišao je danas završene radove na ugradnji atmosferske i feklane kanalizacije i asfaltiranju Dalmatinske ulice u Momišićima.
STIJEPOVIĆ: Uskoro gradnja Doma starih, Gradskog pozorišta i vrtića na Starom aerodromu
Portal AnalitikaIzvor

Vrijednost investicija kada su u pitanju radovi na putnoj infrastruktiri, zajedno sa prethodno izvedenim radovima na ugradnji fekalne i atmosferske kanalizacione mreže, iznosi oko 400.000 eura.

On je tom prilikom istakao da su gradska preduzeća Vodovod i kanalicacija i Putevi u prethodnom periodu na kvalitetan način uradili zahtjevan i obiman posao koji je rezultirao značajnom unaprijeđenju komunalne infrastrukture u Dalmatinskoj ulici i njenim bočnim kracima. Gradonačelnik je uputio zahvalnost građanima tog dijela grada na pokazanom strpljenju i razumijevanju tokom izvođenja radova, zbog njihovog prolongiranja usljed loših vremenskih uslova.

- Stijepović je ocijenio da je gradska uprava realizacijom tog projekta ispunila još jedan zadatak iz programa za koji su joj građani ukazali povjerenje, i podsjetio da je uprava Glavnog grada, u saradnji sa gradskim društvima i građanima, u prethonom periodu realizovala niz sličnih projekata u Maslinama, na Zlatici, u Tološima, na Koniku i Zabjelu, u Gradskim opštinama Tuzi i Golubovci, i da će to nastaviti da čini i ubuduće u svim djelovima grada. Najavljujući početak realizacije krupnih infrastrukturnih projekata, kao što su Gradsko pozorište, natkrivanje jednog otvorenog bazena, izgradnja Doma starih i vrtića na Starom Aerodromu, zaključio da na taj način gradska uprava još jednom potvrđuje da kontinuirano ispunjava jedan od prioriteta u svom radu, a to je ravnomjeran razvoj grada i unapređenje ukupne infrastrukture kako bi građanima obezbijedili bolji kvalitet života - ističe se u saopštenju iz PG biroa.

Portal Analitika