Crna hronika

Pokušali da unesu u ZIKS telefone, tablet, ruter...

Danilovgradska policija spriječila je sinoć unos nedozvoljenih stvari u Zavod za izvršenje krivinčih sankcija ZIKS u Spužu i uhapsila tri osobe.
Pokušali da unesu u ZIKS telefone, tablet, ruter...
Portal AnalitikaIzvor

“Naime, sinoć oko 22 sata, kod zapadne strane zaštitne ograde KPD Podgorica, službenici ZIKS-a primjetili su tri osobe kako se primiču ogradi Zavoda, nakon čega su obavijestili OB Danilovgrad”, saopšteno je iz ZIKS-a.

Policija je ubrzo identifikovala i uhapsila D.Š, B.Đ. i V.M.

Takođe, pretragom terena pronađena je transportna vojna torba u kojoj su bili: dva mobilna telefona marke SAMSUNG, dva telefona marke HTC, tablet marke ODYS, vajrles ruter, dva para slušalica za mobilni telefon, tj.  sve stvari i predmeti čije držanje u zatvorima nije dozvoljeno.

“Na ovaj način, u saradnji sa službenicima OB Danilovgrad, spriječen je unos nedozvoljenih stvari i predmeta u Zavod za izvršenje krivinčih sankcija”, navedeno je u saopštenju.

Nadležne službe ZIKS-a poručile su da će preduzeti sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, kako bi suzbili i presjekli, posjedovanje i lanac unošenja, nedozvoljenih stvari i predmeta u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija.

Portal Analitika