Muzika

Šok vijest: Avicii se povlači!

Potpuni šok uslijedio je jutros kada je popularni švedski DJ i producent Avicii objavio pismo na svom sajtu da je ove godine njegova posljednja turneja.
Šok vijest: Avicii se povlači!
Portal AnalitikaIzvor

Hitmejker sa velikim uspjesima na top listama je spomenuo svoj naporni raspored na turneji i ogromnu listu prijatelja i porodice kojima je, između ostalog, rekao: "Moj put je mogao da bude mnogo mračniji da nije bilo vaše lične podrške u ključnoj tački", kao i sljedeće: "Imam čudan osjećaj da bih bio mrtav da nije bilo vas i uvijek ću vas voljeti i podržavati vas."

DJ čije je pravo ime Tim Bergling, je na nedavnom putu "video stvari na nov način". Zaista mi je pomoglo da shvatim da moram da napravim promjenu sa čime sam se borio već neko vrijeme."

I dok je priznao da je "blagosloven što može da putuje širom svijeta i nastupa", on je shvatio da "ima mnogo manje toga u životu kao osoba pored tog umjetničkog djela."

"Ipak, nikada neću napustiti muziku", uvjerava on. "Nastaviću da se obraćam svojim fanovima, ali odlučio sam da 2016. godine bude moja poslednja turneja i posljednji nastup. Hajde da ih uradimo uz veliku buku!"

mtv.rs

Portal Analitika