Zabava

Manekenka izvršila samoubistvo: Brak s biznismenom bila je njena najveća greška

Dvadesetpetogodišnja manekenka iz Indije nađena je mrtva u svom stanu.
Manekenka izvršila samoubistvo: Brak s biznismenom bila je njena najveća greška
Portal AnalitikaIzvor

Prijanka Kapor Čavla oduzela je sebi život u svom stanu u Nju Delhiju ostavivši za sobom poruku u kojoj govori da je njen brak bio greška. 

U poruci lijepa manekenka je napisala kako je brak sa suprugom, biznismenom Nitnom Ćavlijem bila najveća greška u njenom životu i da više nije mogla da podnese bol. 

Prijanka i Nitin (35) bili su u braku samo tri mjeseca, a nakon ovog nemilog događaja on je uhapšen pod sumnjom da je vršio pritisak na svoju suprugu i njenu porodicu kako bi dali veći miraz nego što su bili u mogućnosti pri vjenčanju. 

U poruci nesrećna djevojka piše kako joj je suprug zabranjivao da se viđa s prijateljima i da ju je tukao kada bi mu se suprotstavila. 

Suprug pokojne djevojke, koji je vlasnik nekoliko pabova u Delhiju kao i Željezare rekao je policiji da joj je branio viđanje s drugim ljudima jer je bio strašno nesiguran kada je riječ o upoznavanju novih ljudi. 

Prema riječima Prijankine porodice devojka nije ni željela da se ova veza završi brakom, ali Nitin nije hteo da odustane od nje jer se ludo zaljubio u mladu manekenku. (Super Žena)

Portal Analitika