Crna hronika

Uhapšen Cetinjanin, zaplijenjeni marihuana, heroin i pištolj

Budvanska policija zaplijenila je oko 186 grama marihuane i dva grama kokaina, kao i pištolj u ilegalnom posjedu, i uhapsila Cetinjanina K.P. (22).
Uhapšen Cetinjanin, zaplijenjeni marihuana, heroin i pištolj
Portal AnalitikaIzvor

"Naime, službenici CB Budva su, 26. marta u 20.55 sati, u ulici Mediteranskoj u Budvi, zaustavili vozilo marke "Fiat Punto", budvanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao K.P, dok se na suvozačevom mjestu nalazio M.M. (22) iz Cetinja. Prilikom pokušaja kontrole, pobjegli su sa vozilom, ali su ih policijski službenici pronašli nakon nekoliko minuta“, saopšteno je iz Uprave policije.

U prtljažniku vozila pronađena je i oduzeta pvc kesa sa 86 grama marihuane. U blizini vozila pronađeni su pvc kesa sa oko 100 grama marihuane koja, sumnja se, pripada Cetinjanima.

Takođe, u blizini vozila pronađena je i torbica u kojoj se nalazio pištolj marke "Pietro Beretta m 70" kalibra 7,65 milimetara, sa okvirom u kojem se nalazilo sedam metaka, kao i pvc kesica sa oko dva grama heroina.

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge su, nakon kriminalističke obrade, uhapsili K.P, dok se za M.M. intenzivno traga.

Njima se krivičnom prijavom na teret stavlja da su počinili krivična djela neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružija i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni K.P. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu zbog sumnje da je počinio navedena krivična djela.

Portal Analitika