TV / Film

„Ladies night“ u četvrtak u Cineplexxu

Ladies night uz omiljenu grčku porodicu i film „Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2“, biće održan u četvrtak, 31. marta u bioskopu Cineplexx Delta City od 20 časova.
„Ladies night“ u četvrtak u Cineplexxu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Pored likova koje smo dugo čekali da vidimo na velikom platnu, sve dame očekuje besplatni primjerak modnog magazina Elle i osvježavajući Carling Cider, kao i pokloni iznenađenja koje je pripremio Hard Rock Caffe Podgorica.

Film koji je još 2002. godine osvojio simpatije publike širom svijeta, konačno dobija nastavak. "Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2" se vraća i to sa istom postavom, ali i još kojim dodatkom. U filmu glavne uloge ponovno igraju Nia Vardalos i Džon Korbet, a novi član porodice je njihova ćerka Paris koju glumi Elena Kamporis. Nakon što su proveli većinu vremena fokusirajući se na svoju problematičnu ćerku, Tula i Ian se u ovom nastavku suočavaju sa bračnim problema, a takođe se moraju nositi sa još jednim grčkim vjenčanjem, ovog puta još većim i "debljim".

Karte za Ladies night i projekciju filma „Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2“ su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Delta City.

Portal Analitika