Muzika

(VIDEO) Veliki koncert SERGEJA u Podgorici: Čast mi je što ću nastupiti u rodnom gradu

Kompanija Mercator-CG uspješno je završila proces ribrendinga trgovina „Roda“ u brend „IDEA“ i tim povodom večeras u Podgorici organizuje veliki koncert Sergeja Ćetkovića.
(VIDEO) Veliki koncert SERGEJA u Podgorici: Čast mi je što ću nastupiti u rodnom gradu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

- Posebno sam ponosna danas zato što smo otvorili našu najveću „IDEU Super“ koja se nalazi u tržnom centru Mall of Montenegro i pozivam sve da posjete ovaj prodajni objekat. Brend „IDEA“ svoj dolazak u Crnu Goru želi da kruniše nezaboravnim nastupom naše najveće muzičke zvijezde i zahvali se potrošačima na ukazanom povjerenju. Pozivamo sve građane da nam se pridruže večeras, jer smo sigurni da će Sergej prirediti sjajan provod, a dobar provod je uvijek dobra IDEjA - saopštila je Jelena Doderović, direktorica marketinga kompanije Mercator - CG.

sergej28jelena

Popularni crnogorski pjevač Sergej Ćetković kazao je novinarima da njegova turneja u Crnoj Gori poranila u odnosu na planove, ali da je IDEA učinila sve kako bi ga dovela u Podgoricu.

- Kažu da rode donose djecu, a ovog puta Roda je donijela IDEU. U duhu dobrih IDEjA, u okviru turneje imamo koncert na Trgu Republike u Podgorici. Velika mi je čast što je to u mom rodnom gradu - poručio je Sergej sa konferencije za medije kompanije Mercator-CG.

sergej28svi

On je dodao da na večerašnjem koncertu neće biti gostiju, već da će biti sam sa svojim bendom.

- Na večerašnjem koncertu neće biti gostiju, biću sam sa svojim bendom. Repertoar je popunjen i pojačan sa nekoliko pjesama sa novog CD-a koje su aktuelne na radio i TV stanicama. Malo smo poranili sa turnejom što se tiče Crne Gore, ali „IDEA“ je učinila sve da nas večeras dovede da budemo na Trgu u Podgorici, te smo i mi sa jedne strane srećni, pošto nijesmo dugo bili u Podgorici, tako da će biti jedan veliki i lijep koncert - kazao je Sergej i dodao:

- Što se same prodaje novog albuma tiče, u Hrvatskoj i ostalim republikama je jedan od najprodavanijih, u Crnoj Gori, takođe...Meni je najbitnije da se muzika sluša i da dobija dobre i pozitivne komentare, a to koliko će se prodati i da li će se prodati, to više nije toliko bitno kao što je to bilo bitno prije nekoliko godina, kada nije bilo ni piraterije, ni interneta, na kraju krajeva. Tako da, bitno je da se muzika sluša i da su komentari dobri.

novinari

Ćetković je naglasio da je promocija u Skoplju završena, da se sprema za promociju u Ljubljani i da polako zatvara promotivni krug i kreće u najavu koncertne turneje.

Novi brend „IDEA“ stigao je u Crnu Goru 7. marta, kada je prva prodavnica sa tim imenom otvorila vrata potrošačima u Herceg Novom. Tokom proteklih mjesec, preko 100 prodavnica „Roda“ u 16 opština promijenilo je naziv u „IDEA“.

alexandra28

Povodom ribrendinga, kompanije Mercator-CGje zajedno sa potrošačima sprovela i akciju „Moja IDEjA za moj grad“, kojom je pomogla 25 socijalno ugroženih porodica u 5 crnogorskih gradova. Kompanija Mercator-CG dio je Agrokor grupe, jedne od najvećih kompanija u jugoistočnoj Evropi, koja se bavi maloprodajom, hranom i poljoprivredom i zapošljava blizu 60 000 ljudi.

Koncert najboljeg crnogorskog kantautora na podgoričkom Trgu Republike počinje u 21:30 i poklon je novog brenda „IDEA“ stanovnicima Glavnog grada.

A.P.

foto: I.B.

Portal Analitika