Podgorica

Ekipe “Puteva” pripremile za asfaltiranje saobraćajnice dužine 750 m

Ekipe preduzeća"Putevi" d.o.o. tokom prethodne nedjelje završili su radove na pripremi i asfaltiranju saobraćajnice na dužini od 750 m u Golubovačkom polju, pripremi i sanaciji udarnih rupa na kolovoznim površinama na teritoriji Opštine Golubovci, saopšteno je iz PG biroa za odnose za javnošću.
Ekipe “Puteva” pripremile za asfaltiranje saobraćajnice dužine 750 m
Portal AnalitikaIzvor

Intenzivno se radilo na sanaciji udarnih rupa u ulicama u Sitničkoj, Piperskoj, Majevačkoj, Oktobarske revolucije, Vlada Martinovića, Jelene Balšić, Veljka Vlahovića, Marka Martinovića, Dr Anta Gvozdenovića, Pavla Mijovića, Novice Sekulića, Arhonta Petra, Rista Ratkovića, Bora Tamindžića, Vojislavljevića, Đura Jakšića, Sergeja Jesenjina, zatim ugradnji zaštitno-ukrasnih stubića tipa JKP u Ulici Beogradskoj i Ulici 13. jula, kao i na Bulevaru Peka Dapčevića, ugradnji betonskih kocki, lanaca i ugradnji vertikalne signalizacije u Ulici 13. jula, ugradnji usporivača brzine kretanja motornih vozila i prateće vertikalne signalizacije u Pohorskoj ulici, ugradnji putokazne signalizacije u Opštini Golubovci, obilježavanju horizontalne signalizacije u Dalmatinskoj ulici i hitnim intervencijama na području Grada.

U toku su radovi na mašinskoj ugradnji i valjanju tampona na postojećem parkingu kod OŠ “Štampar Makarije”, mašinskom iskopu upojnog bunara i ugradnji betonskih cijevi u Golubovačkom polju i izdizanju postojećih šahti vodovoda na projektovanu kotu i rezanju asfalta na spojevima u raskrsnicama u Opštini Golubovci.

Portal Analitika