Zabava

"VAŠA BAJKA": Sajam vjenčanja ljepši nego ikad

Sedmi sajam vjenčanja "Vaša Bajka" u podgoričkom šoping molu Delta Siti bilježi dobru posjetu, istakli su organizatori.
"VAŠA BAJKA": Sajam vjenčanja ljepši nego ikad
Portal AnalitikaIzvor

"Učesnici sajma ne kriju zadovoljstvo zbog odlične posjete, a prostor u kojem se održava sajam izgleda ljepše nego ikada. Svi učesnici su se potrudili da njihovi izložbeni prostori izgledaju reprezentativnije nego ikada pa se mogu čuti brojni pozitivni komentari posjetilaca", saopštili su organizatori sajma.

Sajam vjenčanja je svečano otvoren sinoć, a trajaće do sjutra.

..

Na otvaranju je nastupila mlada crnogorksa pjevačica Monika Knezović, koja je izvela svoju numeru „Naš svijet“, a nakon toga je uslijedila revija vjenčanica i svečanih haljina iz salona "Na zrnu graška" i "Pepeljuga" i modnog studija "Madam Maya", u okviru koje su prikazani modeli brendova Atelier Pronovias, Ronald Joyce, La Sposa, Enzoani, Sherri Hill i Tarik Ediz.

Nakon revije uslijedio je nastup orkestra Dobri momci Podgorica i degustacije slatkog i slanog programa koje su priredili učesnici sajma.

..

"Na sajmu se, osim salona vjenčanica i studija koji su predstavili svoje modele tokom svečanog otvaranja, predstavljaju i: agencije za organizaciju i dekoraciju vjenčanja Lunna, Happy Day, Pavi se FeSta, Luxury Events i Lovely Home, zlatara Domnik, cvjećara Habitat, radionica Anastasija, poslastičarnice Čarolija i Marina, restorani Sport Club, Internacional, Imanje Knjaz, Terminal i Balkan, hotel Ramada, Angie&Me-kreativna radionica za male i velike princeze, Atelje Manufaktura, Prirodna kozmetika Ivanović, Alika Cosmetics, orkestar Dobri momci Podgorica, Erste banka, turistička agencija Planettours, Bane Kljajić Wedding video i Boško Purić Photography", navodi se u saopštenju.

..

Danas u 18 sati održana je revija modela modnog studija "Madam Maya", tokom koje su predstavljeni modeli poznatih brendova "Sherri Hill", "Enzoani", kao i modele modnih kreatorki Biljane Tipsarević i Dejane Lukić.

Organizatori su najavili da će sjutra od 20 sati, u okviru programa svečanog zatvaranja, nastupiti plesni klub Sonrisa, koji će izvesti grupni Bečki valcer.

Takođe, biće izvučena imena dobitnika nagradne igre „Zamisli. Poželi, Ostvari...svoju bajku“ i uručiće se zahvalnice učesnicima sajma.

..
..
..
..
..
..
..
..rtcg.me
Portal Analitika