Društvo

Čestitke povodom katoličkog Uskrsa

Povodom katoličkog Uskrsa stižu čestitke vjernicima.
Čestitke povodom katoličkog Uskrsa
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik Socijaldemokrata Tivta Zdravko Mitrović u ime Socijaldemokrata Tivta i u svoje ime, čestitao je svim katoličkim vjernicima katolički Uskrs poželjevši da se vrate osnovnim ljudskim vrijednostima, miru, slozi i humanosti koje su neophodne svakom čovjeku.

"Treba da nastojimo  da, u duhu uskršnjih praznika, razvijamo međusobne odnose uzajamnog poštovanja, i da svakodnevno i istrajno  doprinosimo multietničkom skladu i međuvjerskoj toleranciji.
Neka nam svima cilj bude izgradnja društva koje se temelji na zajedništvu, opraštanju, jedinstvu i neizmjernom zalaganju za dobrobit svih građana”, poručio je Mitrović u svojoj čestitki.

Pajović: Uskrs da bude posticaj da stvaramo jednake šanse za sve

Povodom velikog hrišćanskog praznika Uskrsa, u ime Pozitivne Crne Gore i u svoje ime, predsjednik te partije Darko Pajović uputio je najiskrenije čestitke svim pripadnicima rimokatoličke vjeroispovjesti.

"Neka ovaj veliki hrišćanski praznik, simbol vjere i nade u budućnost bude dodatni podsticaj da se svi zajedno zauzmemo za stvaranje pravednije zajednice u kojoj će svaki čovjek i svi građani imati jednake šanse i jednaka prava. Uz želju da Uskrs provedete u miru, radosti i međusobnom razumjevanju sa vašim porodicama i prijateljima, upućujem vam najiskrenije čestitke", poručio je Pajović.

cdm

Portal Analitika