Abiznis

Završen građevinski dio novog hotela “Park” u Bijeloj

Na mjestu starog zdanja u Bijeloj je za samo par mjeseci izgrađen novi hotel “Park”. Grubi građevinski radovi su okončani. Započeli su zanatski poslovi. Brzo se postavlja bravarija i uređuju podovi.
Završen građevinski dio novog hotela “Park” u Bijeloj
Portal AnalitikaIzvor

Dinamika gradnje je po planu i izvođači nastoje da do 1. juna osposobe hotel standarda 4 zvjezdice i 225 soba, kako je to i ranije najavljeno. Međutim, prodaja je krenula od 1. jula. Investitor, vlasnik komapnije Carine, Čedo Popović za Radio Jadran pojašnjava, da su kao ozbiljna kompanija, ipak, morali ostaviti malo “vakuuma” za izvođače, u slučaju da se pojave nepredviđeni problemi:
“Za sada se nije desilo nikakvo pomjeranje termina gradnje. Ipak, s prodajom smo krenuli od 1. jula i dali sebi rezerve 30 dana ako se nešto desi, da imamo vremena da to popravimo. Lako ćemo popuniti hotel, jer imamo dobar dogovor sa našim partnerima sa njemačkog tržišta. Ukoliko hotel bude spreman ranije, počeće brza prodaja, uz podršku i televizijske kuće preko koje naš partner podstiče  prodaju kapaciteta”, pojasnio je Popović .
I dok se ovog ljeta u “Parku” očekuju prvi gosti iz Njemačke, prva ovogodišnja grupa norveških studenata koja je otvorila sezonu  u hotelu Delfin, već se vratila kućama. Do 9. aprila u “Delfinu” će iskoristi vrijeme da obave još neke pripreme u objektu, kako bi sljedeću grupu gostiju što spremnije dočekali. Tada očekuju dolazak oko 200 fancuskih turista, koji će se zajedno sa njemačkim gostima smjenjivati u grupama do novembra.

Portal Analitika