Politika

SDP i SNP ipak izlaze na izbore u Tivtu

Iako su se u parlamentarnom dijalogu - zajedno sa Demosom i Građanskim pokretom URA - zalagali za odgađanje izbora u Tivtu, Socijaldemokratska partija predala je juče listu za izbore u toj opštini. I predstavnici Socijalističke narodne partije predali su sinoć kasno izbornu listu, potvrđeno je nezvanično Pobjedi iz te stranke.
SDP i SNP ipak izlaze na izbore u Tivtu
Portal AnalitikaIzvor

Prijava SNP-a za tivatske izbore dovodi u pitanje priču o opozicionom bojkotu izbora. Rok za predaju lista za lokalne izbore, koji su zakazani za 17. april, istekao je juče u ponoć. Na listi pod nazivom „SDP - čist izbor - Krsto Bošković“, čiji je nosilac Vojislav Kaluđerović nalaze se imena 32 kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu.

Opštinska izborna komisija Tivta primila je 12 izbornih lista za učešće na predstojećim lokalnim izborima 17. aprila. Primljene su i proglašene liste Bokeškog foruma, Socijaldemokrata Crne Gore, lista Arsenal za Tivat, Hrvatske građanske inicijative, Liberalne partije, Socijaldemokratske partije Crne Gore, Demokratske srpske stranke, Crnogorske demokratske unije, Srpske radikalne stranke, Demokratske partije socijalista, Socijalističke narodne partije i Tivatske akcije.

Opširnije u Pobjedi...

Portal Analitika