Fudbal

BAKIĆ: Rezultat je uvijek bitan, svi igramo za pobjedu

Rezultat svake utakmice je bitan, bez obzira je li takmičarska ili prijateljska, kazao je vezista crnogorske reprezentacije Marko Bakić.
BAKIĆ: Rezultat je uvijek bitan, svi igramo za pobjedu
Portal AnalitikaIzvor

Fudbaler portugalskog Belenensesa, kazao je, uoči duela sa Grčkom i Bjelorusijom, da je cilj reprezentacije da pobijedi u svakom meču i postigne gol više.

"Rezultat je uvijek bitan, svi igramo za rezultat i pobjedu. On će biti od značajan, bez obzira je li takmičarska ili prijateljska utakmica. Uvijek je cilj da pobijedimo i postignemo gol više", rekao je Bakić na brifingu u trening kampu Fudbalskog saveza. 

On je kazao da je reprezentacija na novom početku, sa novim stručnim štabom. 

"Kod igrača prisutna je velika želja da pokažu nešto novo, što do sada nijesu pokazali. Veoma ozbiljno se pripremamo za utakmice sa Grčkom i Bjelorusijom i vjerujem da ćemo početi kako treba", kazao je Bakić.

On je naglasio da mu odgovara novi stil igre reprezentacije.

"Smatram da imamo kvalitet da što više držimo loptu u svom posjedu. Radimo i pokušamo da ono što se traži od nas prenesemo na teren", rekao je Bakić. 

Vezista čačanskog Borca, Darko Zorić, smatra da je dobrim igrama u klubu i mladoj reprezentaciji zaslužio poziv.

"Dobro igram u Borcu, bio sam u mladoj reprezentaciji i kada je tako onda očekujem poziv. Na meni je da radim i da se dokazujem. Svaki poziv je za mene novo iskušenje i radost", kazao je Zorić. 

On je kazao da reprezentaciju očekuju dvije jake utakmice i ozbiljni protivnici. 

"Grčka nije ostvarila zapažene rezultat u prethodnoj godini, ali znamo kakve pojedince i kakav tim ima. Igra odgovoran fudbal, posebno u zadnjoj liniji. Imamo adute u napadu i veznom redu da to prevazićemo", kazao je Zorić.

Crna Gora će 24. marta u Atini igrati sa Grčkom, dok će pet dana kasnije ugostiti Bjelorusiju. U duelu sa Grčkom na klupi crnogorske reprezentacije debitovaće novi selektor, Ljubiša Tumbaković.

MINA

Portal Analitika