Politika

SD: Izabrani članovi Predsjedništva odbora Glavnog grada

Socijaldemokrate Glavnog grada su, na juče održanoj sjednici odbora Glavnog grada, izabrali članove predsjedništva, a razgovaralo se i o organizacionim pitanjima i učincima predstavnika SD-a u organima lokalne vlasti.
SD: Izabrani članovi Predsjedništva odbora Glavnog grada
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik Socijaldemokrata Glavnog grada prof. dr Vujica Lazović izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima od osnivanja opštinskog odbora, načinom na koji se odbor organizuje i širi što potvrđuje i konstantan porast broja članova, ali i zadovoljstvo radom i učincima predstavnika SD-a u organima vlasti, koji su postignuti zahvaljujući konkretnoj i jasnoj politici koju vode.

“Zadovoljan sam što mogu da konstatujem da su naši predstavnici u lokalnoj vlasti pokazali svu svoju profesionalnost i potencijal, a što se najbolje može vidjeti kroz realizovane projekte. To nama svakako ide u prilog jer potvđujemo ozbiljnost i kvalitet naše partije, kao i to da su nam interesi građana najbitniji, te očekujem da će rast članstva u našem gradu nastaviti istim, ako ne i jačim tempom. Napravili smo najbolji model organizacione strukture pa je očekivano da ideje i vrijednosti za koje se zalažu Socijaldemokrate dođu do punog izražaja“ - istakao je Lazović.

Na sjednici je zaključeno da je nova gradska uprava, poslije samo jedne godine mandata, realizovala značajne projekte kojima je napravila vidljiv pomak u brojnim segmentima razvoja grada. Konstatovano je i da kvalitetna koaliciona saradnja u Glavnom gradu svjedoči o zajedničkoj opredijeljenosti da Podgorica u svim aspektima razvoja bude moderan, evropski grad.

Na sjednici su izabrani i članovi Predsjedništva, koji, pored članova po funkciji: predsjednika Vujice Lazovića, potpredsjednika Đorđa Suhiha, Damira Šehovića, sekretara Marka Rakočevića, predsjednice Foruma žena Ivane Raščanin, predsjednika Omladine Emila Đokića, čine i predsjednici mjesnih odbora: Goran Petrović, Zoran Rakočević, Nebojša Burzanović, Jovan Đurišić, Grujica Lazović, Tihomir Radinović, Nusret Canović, Nebojša Obradović, Aleksandar Vujović, Branko Rogić, Nebojša Krstajić i Marko Ćulafić.

Portal Analitika