Turizam

Odlična popunjenost hotela „Bianca“ zahvaljujući konferencijama

Hotel „Bianca Resort & Spa“, koji posluje u sistemu “Beppler & Jacobson Montenegro” je nakon sjajnih rezultata u jesenjem i novogodišnjem periodu, ostvario i izvanrednu posjećenost u prethodna tri mjeseca.
Odlična popunjenost hotela „Bianca“ zahvaljujući konferencijama
Portal AnalitikaIzvor

“Kao što znate vremenski uslovi u zimskom dijelu sezone nijesu išli na ruku turističkim radnicima sjevera. Mi smo se pripremili i za taj scenario i pokušali da napravimo alternativna rješenja koja će nadomjestiti nedostatak posjeta ljubitelja skijanja. U periodu povoljnih vremenskih uslova naši kapaciteti su bili maksimalno popunjeni. Ali kombinacijom raznih atraktivnih ponuda i programskih sadržaja uspjeli smo da u pomenutom periodu nakon Nove godine održimo prosječnu posjećenst na nivou od 60% popunjenosti hotelskih kapaciteta “, saopštila je menadžer prodaje hotela Dušica Čarapić.

“ Uz ogroman trud istrajni smo bili u tome da i ovaj manje aktivni period sezone bude ispunjen dogadjajima, i zato bilježimo rezultate iznad svih očekivanja. Iz sedmice u sedmicu odvijaju se brojni dogadjaji: proslave, konferencije, seminari, radionice itd.”, kazala je Čarapić i dodaje: 

“ Radi se o jako ozbiljnim klijentima koji su koristili u poslednjem periodu usluge našeg hotela: Pivara “Trebjesa” je slavila 120 godina Nikšićkog piva, u pitanju je bila prodajna konferencija a osim rada u programu su imali i teambilding, zabavu i sl. ; potom Britanski savjet je održao dvodnevni workshop u saradnji sa Britanskom ambasadom. Takodje, od 23-25.marta imamo veliku konferenciju “Dani bankarstva” Saveza studenata ekonomskog fakulteta.”, precizirala je ona.

Portal Analitika