Zabava

Ko je Tom Kruz izvan sajentologije, novca i slave?

Tom Kruz, jedna od najvećih i najbogatijih holivudskih zvijezda, ipak je samo čovjek. Takvim ga vidi njegova prva ljubav Dajan Koks, s kojom je bio u vezi prije slave.
Ko je Tom Kruz izvan sajentologije, novca i slave?
Portal AnalitikaIzvor

Koks je za Daily Mail otvorila svoj album i srce govoreći o mladom Tomu Mapoteru (kako se Kruz tada zvao). Kako kaže, slavni glumac bio je osjetljiv i divan mladić, ali i vrlo ambiciozan. 

Ona otkriva i njegovu mračnu stranu koju je imala priliku da vidi tokom njihove dvogodišnje veze, okončane nakon što ga je ona prevarila, nedugo pošto je stekao slavu, koju je toliko želio. 

Koks kaže da je upoznala Kruza kada je on imao 18, a ona 17 godina na školskoj zabavi. Ona mu se dopala i mladi Tom proveo je ostatak večeri pokušavajući da skupi hrabrost i pita je da izađu. 

“Oboje smo ‘otkačili’ pratioce koji su s nama došli na zabavu i smuvali se poslije žurke”, kaže Dajan, 

Kad je njihova veza postala ozbiljna, Koks kaže da je u Kruzu prepoznala lik Ostina Pauersa. 

“Imali bismo seks gdje god smo mogli. Bio je strastven lik, kao Ostin Pauers. Kada mi roditelji nisu bili u blizini, imali bismo seks u očevom automobilu. Jednom smo iskoristili i garažu njegovih roditelja”, kaže ona. 

“Tom je bio starmali i bio je mnogo zreliji od vršnjaka. Mislim da je prebrzo odrastao, ali je zato bio vrlo blizak sa svoje tri sestre. Rekao mi je da su toliko bliski, da su ga one učile kako da se ljubi”. 

Upitana kakav je Kruz bio prije nego što je postao holivudska zvezda, ona je rekla: “Bio je plejboj. Bio je originalan i zgodan južnjački tip. Nije visok, ali je imao dobru zadnjicu i nevjerovatan šarm. Ljudi su bili hipnotisani u njegovom prisustvu”. 

Ona kaže da je Tomov naporan stav kriv za raskid. 

“Željela sam da se viđam i sa drugim ljudima, ali je on bio jaku ljubomoran i posesivan, a ja nisam navikla na takav odnos. Njegova posesivnost me je odbijala. Bio je vrlo osjetljiv i kada sam mu se jednom zahvalila za cvijeće, koje mi je zapravo poslao neko drugi, potpuno je poludio. Naravno i ja sam ponekad bila ljubomorna, jer je mnogo putovao i nisam mogla da održim kontakt s njim. Tada sam shvatila da se naši putevi razilaze”, kaže Koks.

“Ipak, kad sam shvatila da sam ga izgubila, uvidjela sam koliko mi je stalo do njega. Mnogo smo se svađali. Nikad nije bio agresivan, ali je intenzivno doživljavao sve vezano za naš odnos. Slomila sam mu srce. Varala sam ga s drugim dečkom i to je na kraju saznao jedan njegov prijatelj. U to vrijeme snimao je ‘Pobunu na vojnoj akademiji’ i ja sam, iako švorc, platila taksi do njegovog hotela, kako bismo se vidjeli. Razgovarali smo vrlo direktno i on mi je rekao da me voli, ali da više nije zaljubljen u mene. Proveli smo veče zajedno i kada sam se probudila, on je već otišao na snimanje”. 

U posljednjih 15 godina Kruz je mnogo kritikovan, ali je njegov uspjeh neosporan. Ima bogatstvo od oko pola milijarde dolara i zarađuje astronomske svote za uloge Džeka Ričera i u “Nemogućoj misiji”. 

Ipak, Koks kaže da ne žali što je raskinula s njim. 

“Izbjegla sam metak. Bila sam srećna zbog njegovog uspjeha, ali sam sada šokirana time ko je postao. On je neozbiljan. Pomalo je ćaknut, ali opet, ko ne bi želio njegov novac i moć? Bez obzira na to šta radi, filmovi koje pravi i dalje zarađuju milione. Impresionirana sam tom činjenicom”, kaže ona. 

Koks vjeruje da je Kruzovo teško detinjstvo bilo velika motivacija za njega. Pošto je sa majkom Meri Li i sestrama Merion, Ketrin i Lien pobjegao od nasilnog oca, stalno je mijenjao škole i okruženje. 

Ipak, njegova majka kasnije se udala za Džona Sauta koji je pozajmio novac Kruzu, kako bi ostvario glumačke snove. Taj čovek, koji se kasnije razveo od Meri Li, umro je prošle godine, a glumac nije bio na njegovoj sahrani. 

“Strašno. Džon je Tomu dao novac kako bi postao ono što je danas”, kaže na to Koks.

B92.net

 

Portal Analitika