Fudbal

Lista strijelaca: Šćepanović povećao prednost

Fudbaler Mladosti, Marko Šćepanović, sa 15 postignutih golova, vodeći je na listi strijalaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.
Lista strijelaca: Šćepanović povećao prednost
Portal AnalitikaIzvor

Napadač Zete, Darko Bjedov, postigao je 13, Boris Kopitović iz Petrovca upisao je 12, dok je dva manje postigao doskorašnji golgeter Budućnosti Darko Nikač. 

Fudbaler Sutjeske Dejan Zarubica strijelac je devet golova, njegov klupski drug Šaleta Kordić i Petar Vukčević iz Grblja postigli su po osam, dok su se po po sedam puta u listu strijelaca upisali Pjeter Ljuljđuraj (Dečić), Damir Kojašević (Mladost), Ivan Marković (Rudar) i Miloš Nikezić (Bokelj). 

Golgeter Lovćena, Miloš Đalac, golman Rudara Miloš Radanović i Danko Kovačević iz Iskre postigli su po šest, a po jedan manje Bojan Kopitović (Grbalj) i Miljan Vlaisavljević (Zeta). 

Radio Crne Gore, povodom jubileja 70 godina postojanja, pokrenuo je akciju trofej za najboljeg strijelca u Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi. Prvi trofej u sezoni 2013/14 dobio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, dok je prošle najbolji bio golgeter Sutjeske Goran Vujović. 

MINA

Portal Analitika