Politika

SD predale listu "Socijaldemokrate-Ivan Brajović, stabilno i dosljedno za Tivat"

Socijaldemokrate Tivta predale su danas listu kandidata za odbornike za lokalne izbore pod nazivom ‘’Socijaldemokrate - Ivan Brajović, Stabilno i dosljedno za Tivat’’.
SD predale listu "Socijaldemokrate-Ivan Brajović, stabilno i dosljedno za Tivat"
Portal AnalitikaIzvor

Kako iz SD-a Tivta navode svjesni su svoje političke snage, motivisani velikom podrškom sa terena i ponosni na ljude koji ih predstavljaju i podržavaju, a to su i glavni razlozi za uvjerenje u odličan izborni rezultat. 

Socijaldemokrate Tivta, koje će samostalno nastupiti na izborima, nude konkretan program i viziju razvoja grada, kao i stručan, odgovoran i ozbiljan kadar koji je svojim integritetom sposoban da taj program iznese za bolji život građana Tivta. 

Listu kandidata za odbornike, na kojoj je zatupljeno 45 odsto žena i 50 odsto mlađih od 30 godina,  predvodi predsjednik SD Tivta Zdravko Mitrović.

Pored Mitrovića na listi su I Dejan Maslovar, Dalibor Petković, Ivana Franović, Rada Luković, Elvis Brkan, Branka Kastratović, Ajka Matijavić, Anja Brkić, Mato Marović, Vesna Radnjić, Igor Petković, Katarina Tanasković, Marija Popivoda, Nikola Škanata, Lidija Luković, Milan Čukić, Ivana Petković, Jelica Maslovarić, Dušica Petković, Ilija Pinjatić, Ana Bigović, Davor Brkan, Mileta Šarović, Srđan Vojinović, Helena Radončić, Izabel Vuksanović, Edin Karalić, Kosta Bulajić, Marina Lalević, Dragoljub Samardžić i Saša Teskera.

’’Socijaldemokrate, kao odgovorna partija, predaju listu vodeći računa o zakonom utvrđenim rokovima, uz apsolutnu podršku vođenju parlamentarnog dijaloga sa ciljem stvaranja svih neophodnih pretpostavki za uspostavljanje klime potpunog povjerenja u izborni proces’’, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika