Abiznis

„IDEA“ oduševila Nikšićane

Kraj radne sedmice u Nikšiću protekao je u znaku novog trgovačkog brenda „IDEA“. Ukupno 19 nekadašnjih prodavnica „Roda“ promijenilo je ime, osvježilo ponudu i obogatilo ambijent. Potrošače u gradu pod Trebjesom posebno je oduševila akcija „Moja IDEjA za moj grad“, zahvaljujući kojoj su dobili priliku da pomognu svojim sugrađanima i zajedno sa „IDEOM“ učine dobro djelo.
„IDEA“ oduševila Nikšićane
Portal AnalitikaIzvor

„Osim 10 odsto popusta na sve proizvode i gratis kupovine za svakog stotog potrošača na dan otvaranja objekta, u najvećoj „IDEA“ prodavnici u Nikšiću, pet kupaca je dobilo priliku da odluči kojim socijalno ugroženim porodicama iz njihovog grada ćemo pokloniti vaučere u vrijednosti od po 100 eura,“ navodi se u saopštenju.

Kompanija Mercator-CG je pripremila spisak socijalno ugroženih porodica u saradnji sa Crvenim krstom i Centrom za socijalni rad.

„Potrošači prvo nisu vjerovali da su zaista dobili takvu priliku, mislili su da se neko šali sa njima. Kada smo ih uvjerili da je zaista riječ o humanitarnoj akciji, oduševili su se, prije svega zato što su neplanirano imali mogućnost da pomognu nekom. Bilo je tu i suza i sreće,“ saopštili su iz kompanije.

Istu akciju već su organizovali u Herceg Novom i Ulcinju, a narednu planiraju u Bijelom Polju. Brend „IDEA“ ušao je na crnogorsko tržište početkom marta i do sada je osvojio gradove na primorju.

Portal Analitika