Region

Soraja osniva političku stranku

Politika uvijek vapi za novim, svježim ljudima koji mogu pokrenuti promjene i unijeti živost. Starleta Soraja Vučelić je uvjerena da je ona jedna od njih.
Soraja osniva političku stranku
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Ona je odlučila da stvori političku karijeru i da učestvuje se na idućim izborima.

Popularna Soraja proslavila se nakon što se 2011. godine takmičila u regionalnom Velikom bratu.

Od tada je stekla 80 hiljada pratilaca na Fejsbuku, oko 60 hiljada na Tviteru, a na Instagramu više od 200 hiljada.

Godinama je na estradi, a nedavno je počela sa životnim promjenama. Prvo je odlučila da napusti Srbiju, a sad je došla i na ideju da osnuje stranku za šta je u Srbiji potrebno 10 hiljada potpisa. Starleta smatra da njoj to neće biti problem s obzirom na sve pratioce na društvenim mrežama.

"Završila sam psihologiju na Filozofskom fakultetu pa s tom diplomom mogu da biram kojim ću se poslom baviti. Međutim, nedavno su mi neki ljudi predložili da osnujem svoju političku stranku jer imam veliku podršku obožavalaca na društvenim mrežama. O tome ranije nijesam razmišljala, ali sam shvatila da bi za mene to bio pravi izazov. Ako sve bude išlo po planu, moja bi stranka djelovala u skladu sa ustavom i zakonom", zaključila je Soraja.

Želja joj je da zastupa interese svih onih koji je prate na društvenim mrežama. Preostaje joj nešto više od mjesec dana da sprovede plan u djelo - parlamentarni izbori u Srbiji su 24. aprila. Sada samo mora pretvoriti svoje fanove u glasače.

Portal Analitika