Region

Preminuo mladić kojem je autobus prešao preko noge

Kada je "Blic" prije dvije nedjelje objavio vijest da je autobus na liniji 79 prešao mladiću preko noge na okretnici kod “25. maja”, niko nije slutio da će ga to koštati života.
Preminuo mladić kojem je autobus prešao preko noge
Portal AnalitikaIzvor

Ognjen Knežević (22) preminuo je u utorak u Urgentnom centru. Sve se dogodilo na okretnici, pri maloj brzini, kada je mladić pritrčao autobusu koji je kretao sa stanice. Želio je da uđe, ali je vozač već zatvorio vrata, Ognjen se tada najvjerovatnije okliznuo, a autobus mu je prešao preko noge.

Majka stradalog mladića Gordana Knežević juče je za "Blic" ispričala da je kobne večeri Ognjen zadobio velike povrede: bila mu je smrskana karlica, imao je otvoreni prelom butne kosti i pokidane su mu sve vene i arterije kada ga je prednjim desnim točkom pregazio autobus.

- Ognjen se lavovski borio, ali je na kraju izgubio bitku. Tim od 12 ljekara borio se za njegov život. U petak je pao u komu, nastale su komplikacija jer više nije prihvatao krv i juče je preminuo - priča u suzama majka preminulog.

Ognjenovi roditelji skrhani su bolom zbog velikog gubitka, i u želji da niko više ne doživi sudbinu njihovog sina, apeluju da se više povede računa u saobraćaju. (Blic)

Portal Analitika