Zabava

Memoari raskrinkali nevjerovatnu vezu poznatih zavodnika?

Prema tvrdnjama iznesenim u knjizi "James Dean: Tomorrow Never Comes" (Džejms Din: Nikada neće doći sjutra) koja tek treba da se nađe u prodaji, Džejms Din i Marlon Brando - bili su ljubavnici.
Memoari raskrinkali nevjerovatnu vezu poznatih zavodnika?
Portal AnalitikaIzvor

Knjiga opisuje kako je Brando najviše bio zaljubljen u samog sebe, a Din je bio lud za njim. Njih dvojica su održavali pomalo bizaran sado-mazo odnos, u kojem je Din dopuštao Brandu da po njegovom tijelu gasi opuške, piše londonski Daily Mail.

Kad je Din upoznao Branda 1949. godine, rekao je mu je, tvrdi se u knjizi, da je njegov najveći fan, a Brando mu je tada navodno uzvratio poljupcem. U knjizi se opisuje kako je Brando obožavao da muči Dina, kako psihički, tako i fizički. Mlađahni Din satima bi znao da stoji ispod Brandovog stana i moliti ga za seks.

Din je ožiljke od opušaka obožavao da pokazuje muškarcu s kojim je bio samo u seksualnoj vezi - Rodžersu Breketu, marketinškom stručnjaku s Menhetna.

U knjizi se navodi i da je Din imao seks u troje sa slavnim animatorom Voltom Diznijem i Džordžom Kjukorom, rediteljem "Diznijevog" mjuzikla "My Fair Lady", što su - blago rečeno - smjele tvrdnje za koje nema dokaza.

Izvor i foto: Portal Jutarnji.hr/Screenshot, Getty

Portal Analitika