TV / Film

Košarkaški meč Mega Leks – Budućnost u subotu na Prvoj!

Treća sezona svjetski poznatog formata ''Tvoje lice zvuči poznato'' nastavlja da obara rekorde gledanosti. Druga epizoda šou programa koja je emitovana na Prvoj TV Crna Gora u nedelju, 13. marta bila je nagledanija TV emisija na svim televizijama u Crnoj Gori.
Košarkaški meč Mega Leks – Budućnost u subotu na Prvoj!
Portal AnalitikaIzvor

Kako pokazuju rezultati mjerenja gledanosti Crnogorskog Telekoma, omiljena emisija ''TLZP'' zauzela je prvu poziciju u top 30 najgledanijih programa sa udijelom gledanosti od 33% u ciljnoj grupi.

Prva TV Crna Gora je takođe bila najgledanija televizija u terminu od 19 do ponoći, što dodatno potvrđuje uspješnost informativnog programa namlađe redakcije u Crnoj Gori.

''Prva TV Crna Gora emituje i najgledanije domaće serije – ''Sinđelići'', ''Lud, zbunjen, normalan'' i ''Andrija i Anđelka'', a programska šema će u subotu, 19. marta biti pojačana novim sportskim prenosom košarkaških klubova Mega Leks i Budućnost Voli – odlučujući meč košarkaša Budućnosti u trci za plasman ABA lige'', saopštio je u ime Prve TV direktor marketinga Ivan Vukčević, dodajući da 19. marta Prva TV Crna Gora obilježava četiri godine od početka emtovanja programa na domaćoj teritoriji.

Prva je i protekle sedmice emitovala najgledaniji sportski program, dvije utakmice kvalifikacija ženske rukometne reprezentacije za Evrpsko prvenstvo, koje su postigle fantastične rezultate prema istraživanjima Telekoma.

Utakmica koja je bila na programu u četvrtak, 10. marta zabilježila je udio gledanosti od 16%, dok je revanš na domaćem terenu reprezantacija Crne Gore i Hrvatske u subotu, 12. marta odnio 20% udijela gledanosti. 

Portal Analitika