Društvo

Opština Pljevlja nagradila najboljeg policajca

Najbolji radnik pljevaljskog Centra bezbjednosti u 2015. godini je Zoran Mrdak, vođa bezbjednosnog sektora u stanici policije tog CB-a. Ovo priznanje Zoran je zavrijedio na prijedlog svojih kolega i starješina. Tradicionalno, njemu je kao najboljem policajcu u opštini Pljevlja za 2015. godinu, nagradu – laptop, uručio predsjednik opštine Mirko Đačić.
Opština Pljevlja nagradila najboljeg policajca
Portal AnalitikaIzvor

Đačić je čestitao Mrdaku na nagradi istakavši značaj saradnje policije i lokalne uprave. 

"Dobar rad policije PJ Pljevlja, uspješan rad Vojske Crne Gore i dobar i efikasan rad Službe zaštite i spasavanja opštine Pljevlja znači i dobar i efikasan rad ukupno u jednoj opštini, odnosno u jednoj lokalnoj upravi.  Zoran je na prijedlog svojih kolega i starješina izabran za najboljeg službenika za prošlu godinu u pljevaljskoj područnoj jedinici Uprave policije, što je on sa svojim radnim profilom, profesionalnim i odgovornim obavljanjem dužnosti zaslužio. Zoran je takođe dobar roditelj i suprug, a ja mu želim i ličnu i porodičnu sreću, i uspjeh u budućem profesionalnom angažmanu“, kazao je on.

Načelnik pljevaljskog Centra bezbjednosti Peđa Tanjević kazao je da nije bilo lako izabrati najboljeg između velikog broja vrijednih i odgovornih službenika Centra bezbjednosti. Tanjević je kazao da je Mrdak pored pohvala kolega zavrijedio i pohvale građana Pljevalja.

Nagrađeni policajac Zoran Mrdak naglasio je da mu ovo priznanje mnogo znači, a da će mu biti vodilja u daljem odnosu prema profesiji.

"Poslije ovakve nagrade čovjek se mora osjećati srećno. Čast mi je i zadovoljstvo što sam dobio priznanje, a iskoristiću ovu priliku da se zahvalim opštini Pljevlja na izdvojenim sredstvima, predsjedniku opštine na prijemu i uručenju nagrade, kao i i načelniku Centra bezbjednosti, neposrednim starješinama i kolegama na mom izboru. Ubuduće ću se potruditi da opravdam nagradu i odnosim se odgovorno i profesionalno u budućem radu“, kazao je Mrdak.

Portal Analitika