Društvo

U subotu javno udomljavanje pasa u Klubu Boćara

U subotu, 19. marta 2016. godine, u Klubu Boćara od 11 do 16 časova, NVO „sPas“ organizuje akciju javnog udomljavanja pasa koji su pod njihovom brigom, na ulici, u pansionu ili u hraniteljskim porodicama i koji traže stalni dom.
U subotu javno udomljavanje pasa u Klubu Boćara
Portal AnalitikaIzvor

“Obradujte sebe ili svoje najbliže tako što ćete spasiti jedan (ili više) života, a koji će zauzvrat uljepšati Vaš život na način koji ne možete ni da zamislite. Pas je najbolji čovjekov prijatelj, i jedino biće na svijetu koje Vas može voljeti i više od sebe. Naučno je dokazano da psi spašeni sa ulice pokazuju veću zahvalnost i privrženost vlasniku od pasa koji su kupljeni i koji nisu iskusili teškoće života na ulici. Ukoliko razmatrate opciju uzimanja kućnog ljubimca, pozivamo Vas da dođete u subotu u Klub Boćara i upoznate naše štićenike, možda je baš neko od njih vaš budući najbolji prijatelj”, ističe se u saopštenju NVO “sPas”.

U bašti Boćara kreativni tim te organizacije će izložiti svoje ručne radove, koji se mogu dobiti u zamjenu za donaciju.

“Takođe, možete nam donirati hranu, koja nam je stalno potrebna, kao i staru odjeću, novine, materijal za kućice, vitamine, antibiotike, povoce, činije, igračke... Sve nam može biti od koristi”, zaključuje se u saopštenju.  

Portal Analitika