Abiznis

FOTO: Evo kako će izgledati rekonstruisani hotel “Palma”

Hotel “Palma”, koji više od 30 godina krasi obalu Tivta, sredinom maja će dobiti novi, moderan izgled, ali i bogatiji sadržaj. Nakon rekonstrukcije hotela, vrijedne oko dva miliona eura, Tivat će dobiti savremeni gradski hotel kategorizacije 4 zvjezdice, sasvim neophodnim sadržajima za hotel visoke kategorije, saopštila je uprava.
 FOTO: Evo kako će izgledati rekonstruisani hotel “Palma”
Portal AnalitikaIzvor

U novom hotelu će raditi više radnika nego dosad, pa će nakon rekonstrukcije u hotelu “Palma” biti zapošljeno oko 100 radnika, što je za 40 više nego ranije.

Rekonstrukcija hotela započeta je u februaru i radovi teku planiranom dinamikom. Trenutno se ugrađuju savremeni sistemi slabe struje, takozvane"pametne hotelske sobe" i centralizovani sistemi ventilacije i hlađenja. Pri kraju su radovi u spa centru. Ubrzo počinju i radovi na fasadi.

Novi hotel će se razlikovati od starog po savremenom dizajnu enterijera i eksterijera. Raspolagaće sa 113moderno opremljenih soba.

Hotel Palma biće ušuškani,prijatani komforan hotel na samoj obali mora, a usluga koja će već od maja biti dostupna svim posjetiocima Tivta biće na najvišem mogućem nivou. 

Portal Analitika