Politika

Cdu samostalno na izborima u Tivtu

Iako je Cdu ranije objavio da će na izbore u Tivtu izaći sa Pozitivnom Crnom Gorom, danas su saopštili da će ipak samostalno nastupiti.
Cdu samostalno na izborima u Tivtu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

- Kao što je javnost već upoznata, Crnogoroska demokratska unija će izaći na lokalne izbore u Tivtu, zakazane za 17. april.

Poslije obavljenih konsultacija sa partijama koje su mogle biti naši koalicioni partneri u izbornoj kampanji, načelna saglasnost je bila postignuta sa strankom Pozitivna Crna Gora.

Međutim, sada saznajemo da kolege iz Pozitivne nijesu u prilici da odgovore tom pozivu i našoj spremnosti. Želimo im uspjeha u izbornoj trci, ukoliko budu učestvovali na izborima u Tivtu.

Saglasno odluci Glavnog odbora Cdu, koji je dao mandat Izbornom štabu Cdu da donosi odluke o svim detaljima naše kampanje i nastupa na izborima, Cdu će na izborima u Tivtu nastupiti samostalno. Na čelu liste Cdu će biti, kao što je ranije odlučeno, Neven Staničić, potpredsjednik Cdu i kandidat za predsjednika opštine Tivat.

Tivtu je potrebna nova razvojna vizija, bolje i svrsishodnije upravljanje prostorom i politika koja će obezbijediti nova radna mjesta i bolji standard za građane Tivta.

Tivat i Crnu Goru treba da mijenjaju oni koji ih poštuju i vole.

Vakat je za Tivat! - saopšteno je iz Cdu.

Portal Analitika