Fudbal

U15: Spisak za turnir u Italiji

Pionirska reprezentacija Crne Gore će krajem mjeseca učestvovati na prestižnom međunarodnom memorijalnom turniru "Franko Galini" koji se 18. godinu za redom organizuje na sjeveru Italije.
U15: Spisak za turnir u Italiji
Portal AnalitikaIzvor

Naš nacionalni tim do 15 godina biće jedina reprezentacija koja učestvuje na ovom jakom turniru, a takmičenje će početi u grupi F koja se igra u gradu Fontanafreda.

Tim Obrena Sarića takmičenje će početi 25. marta protiv Toronta, dan kasnije igraće sa ekipom Roza iz Treviza, dok će u posljednjem kolu, 27. marta, odmjeriti snage sa domaćinom Fontanafredom. U slučaju plasmana u osminu finala, Crna Gora će se ukrstiti sa timovima iz grupe H u kojoj nastupaju Atalanta, Dinamo iz Zagreba, švajcarski Kjaso i domaćin Acaneze.

Selektor Obren Sarić je za ovu akciju pozvao sljedeće igrače - golmani: Radulović Petar (Budućnost), Knežević Andrija (Rudar); odbrana: Drinčić Matija, Pupović Andrej, Osmanović Abdel, Brković Boško, Nikočević Kenan (Budućnost), Ćatović Aldin (Mladost); vezni red: Eminović Vaid, Đurović Nemanja (Karioke),Vukčević Petar (Mladost), Vujanović Nikša (Lovćen), Tripunović Ilija (Zeta), Dubljević Balša (Sutjeska); napad: Dinoša Egzon (Budućnost), Šofranac Danilo (Anderba), Gašević Ognjen (Mladost), Bojović Ivan(Poletarac).

Okupljanje reprezentacije zakazano je za 23. mart u 16 časova na Trening kampu FSCG. Nakon prozivke pioniri će odraditi i trening, a polazak za Italiju planiran je posle večere.

Portal Analitika