Region

Sin Velimira Ilića udaren flašom u glavu

Sin Velimira Ilića ministra u vladi Srbije - Jovan (19) pretučen je u nedelju uveče u čačanskom noćnom klubu "Emporio" u Pivarskoj ulici. Njega je, kako saznaju Novosti, flašom u glavu udario zasad nepoznati mladić, koji se posle napada dao u bjekstvo. Jovan je prebačen u urgentni centar čačanske bolnice, gdje mu je rana na glavi ušivena sa tri kopče. Posle detaljnih ljekarskih analiza, otpušten je na kućno liječenje.
Sin Velimira Ilića udaren flašom u glavu
Portal AnalitikaIzvor

Ministrov sin je, kako se navodi, u lokalu bio sa svojim društvom. Nedaleko od njih bila je grupa mladića, a pojedinci su bili u vidno alkoholisanom stanju. U jednom trenutku došlo je do žestoke rasprave između grupe momaka, a uzrok je bila svađa oko jedne od djevojaka. Ubrzo posle razmjenjenih uvrjedljivih riječi i počela je tuča, kada su nepoznati mladići, a među njima i J. K. (22) nasrnuli na društvo u kojem je bio i Veljin sin. On je pokušao da ih razdvoji i smiri situaciju, ali je, nažalost, zadobio udarac u glavu praznom flašom. Odmah je došla interventna policija i više mladića je ispitano u vezi sa cijelim događajem, ali niko od njih nije uhapšen.

- Sve se dogodilo oko pola dva po ponoći. Čuo sam zavijanje sirena i vidio sam rotaciona svijetla. Pogledao sam kroz prozor i vidio veliki broj policajaca, koji su bukvalno blokirali cijeli kvart. Bilo je dosta vike, neke djevojke su plakale... - kazao je Novostima jedan od stanovnika u susjednoj zgradi u Pivarskoj ulici.

Foto: novosti.rs

Portal Analitika