Društvo

Crnogorski Telekom zlatni sponzor prvog „Case Study Show 2016”

Crnogorski Telekom, kao kompanija koja u kontinuitetu prepoznaje i podržava projekte koji afirmišu nova znanja i kreativnost, ima čast i zadovoljstvo da bude zlatni sponzor manifestacije „Case Study Show 2016”.
Crnogorski Telekom zlatni sponzor prvog „Case Study Show 2016”
Portal AnalitikaIzvor

"Učešće u projektu koji daje šansu studentima da iskažu svoja znanja i sposobnosti i steknu mogućnost za dalje usavršavanje, predstavlja našu jasnu opredijeljenost u podsticanju mladih ljudi i njihovog daljeg djelovanja, čime doprinosimo razvoju društva u cjelini. Studenti su naši najnapredniji korisnici, pa smo u skladu sa tim i osmislili zanimljiv zadatak, koji će, sigurno smo, biti vrlo inspirativan. Očekujemo da će studenti ovom takmičenju pristupiti posvećeno i kreativno i da će rezultati biti u skladu sa očekivanjima organizatora", poručuju iz Telekoma.

Kako sa zadovoljstvom ističu, Crnogorski Telekom otvoren je za buduću saradnju sa nekim od pobjednika, a nadaju se da će se u godinama koje slijede, manifestacija proširiti i na druge discipline, pored ekonomije.

"Uvjereni da će “Case Study Show 2016” imati svoje mjesto i na međunarodnoj mapi sličnih dešavanja, Crnogorski Telekom daje punu podršku ovom događaju i želi uspjeh svim učesnicima", zaključuje se u saopštenju direktorke marketinga Crnogorskog Telekoma Nataše Kažić.

Portal Analitika