Turizam

Budvanska rivijera na prestižnom sajmu turizma u Berlinu

Ovih dana se u Berlinu održava jedna od najvećih turističkih smotri svijeta, koja godinama unazad bilježi rekordne posjete kako stručnog dijela, tako i posjetilaca zainteresovanih za najnovije trendove iz oblasti turizma. Na prestižnoj međunarodnoj manifestaciji turističke privrede Hotelska grupa ''Budvanska rivijera'' na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, zajedno sa ostalim privrednicima, promoviše aktuelnu ponudu, saopšteno je iz HTP Budvanska rivijera.
Budvanska rivijera na prestižnom sajmu turizma u Berlinu
Portal AnalitikaIzvor

- U objektima budvanske rivijere u 2015. godini zabilježeno je povećanje  prometa sa Njemačkog tržišta za 54% u odnosu na 2014. godinu, što predstavlja dobru polaznu osnovu da se ovaj pozitivan trend nastavi i u 2016 godini. Prednost i konkurentnost turističkog proizvoda hotelske grupe na ovom emitivnom tržištu ogleda se u novom kvalitetu ponude i konstantnosti  cjenovne politike koja se u posljednje tri godine nije mijenjala. Za predstojeću turističku sezonu, od touroperatora koji prodaju aranžmane na tržištu Njemačke, Kompanija je ugovorila saradnju sa partnerima: Thomas Cook, Its, Dertour, Olimar, Misir, Meeting point,  a najavljuje se i povratak TUI Deutschland u objekte hotelske grupe. Upravo na sajmu turizma u Berlinu će se započeti preliminarni razgovori sa ovim prestižnim turoperatorom – navodi se u saopštenju.

U skladu sa propozicijama potpisanih Ugovora sa ovog tržišta period ranog bookinga sa popustom od 10% je u toku i traje do 30.04.2016.

- Period ranog bookinga je na tržištu Njemačke prepoznat kao najinteresantniji za prodaju aranžmana,  te  preliminarne pokazatelje prodaje imaćemo upravo na Sajmu u Berlinu. Ova sajamska manifestacija biće prilika i za utvrđivanje uslova za nastavak poslovanja sa Francuskim touroperatorom Prodintour za sezonu 2017. dugogodišnjim partnerom hotelske grupe, ali i povod za razgovore sa drugim partnerima koji su zainteresovani za otvaranje klub hotela u nekom od hotela hotelske grupe za sezonu 2017. godine – navodi se u saopštenju.

Portal Analitika