Zanimljivosti

Ubila labuda jer je očajnički željela da se slika sa njim!

Postavlja se pitanje: Kada će ovo ludilo prestati, hoće li ikada biti dovonjno osuđeno, šta je sljedeće i ko je sljedeći na listi žrtava selfija?
Ubila labuda jer je očajnički željela da se slika sa njim!
Portal AnalitikaIzvor

Nedavno smo bili svjedoci incidenta u Argentini, kada je grupa turista ubila bebu delfina u želji da napravi selfi sa njim.

Gledali smo i užasne scene slučajnih smrti, od padanja sa solitera, saobraćajnih nesreća.. Mladića je pregazio voz dok je pokušavao da napravi nevjerovatnu fotografiju.

Koliko su nas obuzeli lajkovi na društvenim mrežama i potreba za pažnjom i trenutnom „slavom“, dokaz je i najnoviji incident: Turistkinja, koja je boravila na Ohridu je očajnički željela da se slika sa prelijepim labudom. Nakon što ga je nekoliko puta na silu izvlačila iz jezera kako bi napravila čuveni „selfi“, labud je neposredno posle toga preminuo na obali.

Autorka selfija je uspjela! Fotografije ovog užasnog čina dobile su planetarnu „slavu“ jer su ovo nedjelo, uz šok i nevjericu prenijeli svi svjetski mediji.

Postavlja se pitanje: Kada će ovo ludilo prestati, hoće li ikada biti dovonjno osuđeno, šta je sljedeće i ko je sljedeći na listi žrtava selfija?! (Novosti)

Portal Analitika