Fudbal

Barsa moćna, Katalonci sve bliži tituli!

Fudbaleri Barselone nastavili su da koračaju ka 24. tituli šampiona, pošto su u 28. kolu Primere pobijedili Eibar u gostima sa 4:0.
Barsa moćna, Katalonci sve bliži tituli!
Portal AnalitikaIzvor

Katalonci su u Eibaru igrali bez suspendovanog Nejmara, ali im to nije smetalo da lako stignu do 23. pobjede u sezoni. Tim Luisa Enrikea sada na čelu tabele ima 72 boda, 11 više od Atletika i 12 više od Real Madrida. 

Ovo je bila 36. uzastopna utakmica u svim takmičenjima u kojoj Barselona nije izgubila, a nevjerovatni trio Mesi, Nejmar, Suarez već je stigao do 100 golova ove sezone. 

Sjajan start je znatno olakšao posao šampiona Evrope i Španije u Eibaru, pošto je već u osmom minutu Munir poslije odlične kombinacije Mesija i Suareza na drugoj stativi lako pogodio za 1:0. U 41. minutu Mesi je poslije sebi svojstvene solo akcije pogodio za 2:0 i već tada praktično riješio meč. 

U nastasvku nije bilo dileme. Mesi je u 76. minutu iskoristio penal pošto je Ramis igrao rukom, a trijumf je ovjerio Luis Suarez šest minuta prije kraja poslije minijature u kaznenom prostoru.

Portal Analitika