Abiznis

Podijeljen drugi broj časopisa “Rastimo uz ideje”

Drugi broj časopisa “Rastimo uz ideje” koji izdaju Montenegro Biznis Alijansa i izdavačka kuća “Kolo”, član MBA, podijeljen je osnovnim školama u Podgorici, Nikšiću i Danilovgradu: “Dragiša Ivanović”, “Vlado Milić” – Podgorica; “Vuko Jovović” – Danilovgrad; “Luka Simonović”, “Ratko Žarić” i Mileva Lajović Lalatović” – Nikšić.
Podijeljen drugi broj časopisa “Rastimo uz ideje”
Portal AnalitikaIzvor

Ovaj broj časopisa naučiće najmlađe, kroz avanture Čupke i drugara, kako da sade maline i vode brigu o njima. Kasnije te maline oni prodaju, kao i proizvode koje su od njih napravili.

Časopis je odlično prihvaćen kako od najmlađih, tako i od svih zaposlenih u školama.

Kao što je ranije najavljeno, časopis se štampa mjesečno, u toku školske godine. Svaki časopis će imati nove ideje i nove teme. Cilj časopisa je podsticanje preduzetničkog duha kod djece najranijeg školskog uzrasta, kako bi se uticalo na povećanje broja onih koji će se u budućnosti baviti sopstvenim biznisom.

MBA i “Kolo” najavljuju da će od sledećeg broja obezbijediti prostor u časopisu za one škole koje žele da sopstvenom inicijativom podstaknu preduzetništvo kod najmlađih.

Sponzori ovog broja su: Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, Investiciono razvojni fond (IRF), Glavni grad Podgorica -  Sekreterijat za razvoja preduzetništva, Bombeton, Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoja (IPER), i Montenegro Biznis Alijansa (MBA).

 

 

 

Portal Analitika